WEB DESIGN / WEB DEVELOPMENT / SOCIAL MEDIA

Digitaalista viestintää


Mitä viestintää Ota meihin yhtetyttä
Digitaalista

VIESTINTÄÄ


WEB VIESTINTÄ


Markkinointi- ja viestintäsuunnitelmat, yritysilmeestä kotisivuihin, eri kanavissa markkinointiin, henkilökohtaisesta lähestymisestä ryhmäviestintään.

LASKEUTUMISSIVU


Kasvata näkyvyyttä, tavoita liidejä, kerää yhteystietoja. Tavoita uusia asiakkaita sekä kerää yhteystietoja ja palautetta laskeutumissivusi avulla.

GRAAFINEN SUUNNITTELU


Kokonaisvaltaista sunnittelupalvelua, jotka kattavat mm. organisaationilmeen, web-sivujen, logojen, käyntikorttien, printtimateriaalin sekä graafisen ilmeen suunnittelun.

MOBILILAITTEET


Yksi parhaista puolista responsiivisessa verkkosuunnittelussa on se, että responsiiviset verkkosivut antavat hyvän käyttäjäkokemuksen laitteesta ja näytönkoosta riippumatta. Mobiililaitteiden aina vain yleistyessä responsiivisuus on entistäkin tärkeämpää.

SOSIAALINEN MEDIA


Sosiaalisen median (SOME) voi sisällyttää kotisivuille monin eri tavoin kuten linkitykset ja sivujen avaamisen ja rakentamiset Fasebook, Twitter, Instagram, LingedIn, Pinterest. ym. Sosiaalisen median kampanjasi ovat käsissämme ja keskitymme aina tuloksiin.

RESPONSIIVINEN VERKKOSIVU


Responsiivinen verkkosivu näyttää hyvältä kaikilla laitteilla. Responsiivinen verkkosuunnittelu (responsive design) mahdollistaa sivun asettelun skaalautumisen sivulla vierailevan laitteen näytönkoon mukaan.

HAKUKONEOPTIMOINTI


Hakukoneoptimointi on hyvän digitaalisen markkinointistrategian kulmakivi. Hyvin toteutettu SEO-strategia tukee kasvua ja näkyvyyttä digitaalisessa tilassa. Hakukoneoptimoinnilla on kumulatiivinen vaikutus ja se vauhdittaa kasvua tasaisesti.

Valokuvaus ja videot


Valokuvausta kaikkiin markkinointitarpeisiin. Otamme laadukkaat valokuvat verkkosivustolle, asiakaslehtiin, esitteisiin, henkilöesittelyyn ja some.

Digitaalista

TOIMINTAA


about img

DIGITAALINEN VIESTINTÄ

Parasta osaamista ja palvelua

Suunnittelu vahvistaaksesi brändiäsi!
Web Design on Digitaalinen suunnittelukumppanuus, kunnianhimoista suunnittelua. Olemme erikoistuneet luovaan suunnitteluun, brändi-identiteettiin, valokuvaukseen ja viestintään, toimien useilla eri aloilla. Yhteistyössä yksityishenkilöiden, start-up-yritysten ja kasvavien yritysten kanssa tarjoamme yksilöllisen suunnittelupalvelun jokaiseen projektiin.

Nautimme ennen kaikkea suunnitteluprosessista ja olemme sitoutuneet yksinkertaiseen ajatukseen kasvattaa brändiä selkeän viestinnän ja tehokkaan suunnittelun avulla.

Verkkosivujen tulee mukautua erilaisiin laitteisiin eli olla responsiiviset, jotta käyttäjät voisivat nähdä sisällön oikein. Jos sivu ei toimi oikein, käyttäjä sulkee sen ja siirtyy muualle, sillä zoomaaminen ja näytön kelaaminen on melko tuskastuttavaa.

Web-suunnittelu kaikilla laitteilla pöytäkoneista älypuhelimiin toimivat, salamannopeasti latautuvat ja myyvät kotisivut niin yrityksille, yhteisöille, yksityishenkilöille, tapahtumille kuin kaikille muillekin. Räätälöimme ulkoasun vastaamaan aina asiakkaan toiveita.

Responsiivinen suunnittelu tarkoittaa sitä, että sivut näyttävät hyvältä ja toimivat kaikenkokoisilla laitteilla pöytäkoneista tabletteihin ja älypuhelimiin. Siinä sisältö, ulkoasu ja suorituskyky kaikilla laitteilla on käytettävyyden ja käyttäjätyytyväisyyden lähtökohta.

Verkkosivujen responsiivisuus eli mobiiliystävällisyys on ollut vuodesta 2015 lähtien osa Googlen hakualgoritmia, joka määrittelee mitkä verkkosivustot sijoittuvat korkeimmalle käyttäjien etsiessä tietoa tietyillä hakusanoilla.

Rakenna brändiä tai kanavoi suoraa myyntiä somesta koukuttavalla sisällöllä ja osuvalla mainonnalla.

Sosiaalisenmedian kuten WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter ja TikTok vievät ehdottomasti voiton suosituimpina sosiaalisen median palveluina.

Sosiaalisen median (SOME) voi sisällyttää yrityksen kotisivuille monin eri tavoin kuten linkitykset ja sivujen avaamisen ja rakentamiset Fasebook, Twitter, Instagram, LingedIn, Pinterest. ym. Sosiaalisen median kampanjasi ovat käsissämme ja keskitymme aina tuloksiin.

Digitaaliset

KOTISIVUT


team img

LC VIITASAARI PORTHAN

Me Palvelemme 1976 - 2024

team img

WILMAMARKKINAT

Viitasaarella viikko juhannuksesta

team img

Viitasaaren Wilma

Wilmamarkkinoilla la 29.6.2024

team img

VIITASAARI-VENE

Arvotaan Wilma-Markkinoilla la 29.6.2024

team img

VIITASAAREN
PURSISEURA RY

Seura, tuttavallisin WIPS, on perustettu vuoaan 1973

team img

VIITASAAREN
TENNIS RY

Viitasaaren tennis ry (VIITS) perustettu 1986.

team img

DIGITAALINEN
VIESTINTÄ

Digitaalista palvelua sopimuksen mukaan.

Digitaalinen

KUVAPANKKI


Ota yhteyttäOta yhtyttä yhteenottolomakkeella alla olevasta lininkistä
Täytä lomake ja lähetä meille, vastaamme mahdollisimman pian.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Yhteydenotto

Soita tai laita viestiä otamme yhtyttä mahdollisimman pian.

GSM

+358 [ 0 ]
44 917 8849

EMAIL

webtukea[@]gmail.com


   top